sportcipő

Sportcipő a mindennapi életbe is trendi választás

Webáruház

Manapság a sportoláshoz használt cipők és a városi viseletre szánt sneakerek közti válaszvonal egyre inkább elmosódni látszik. A sportcipő nyújtotta kényelem iránti vágy begyűrűzött a hétköznapjainkba és nem szívesen mondunk le róla. Annyi féle márka és modell van a piacon, hogy nehéz a választás, de a cipoker.hu webáruház a széles sportcipő kínálatával segítségünkre lehet a könnyebb választásban.

Az első sportos stílusú cipők már a 19. században feltűntek, de ezek még nem hasonlítottak a mai sneakerekre. Inkább gumitalpú vászoncipő benyomását keltették, erősen hajaztak a mai Converse vagy Vans márkák modelljeire. A 80-as évektől kezdtek a sportcipők kettős életet élni, és napjainkban is trendi a sneaker cipő viselete széles körben.

Természetesen hordják őket a sportolók a pályán, és a hétköznapi életben is azok, akik kényelmi szempontok alapján választanak cipőt. A divatbemutatók világában is egyre inkább feltűnnek a sportcipők, a világhírű tervezők modelljeit is láthatjuk a kifutón, gyakran a tűsarkút háttérbe szorítva.

A kényelem középpontjában a Rieker női cipő

Cipőviselési szokásainkat nagyban meghatározza a kényelem, mint elengedhetetlen elvárás. A Rieker cipők megfelelnek a legmagasabb kényelmi követelményeknek. A hétköznapi viseletre szolgáló cipők minden korosztálynak kínálnak széles választékot, akár Rieker férfi, akár Rieker női cipő modellt keresünk.

A német cipőgyártó cég minden modelljénél alkalmazza a saját fejlesztését, amely az úgynevezett ANTISRESS tulajdonság. Az egyik ilyen fontos követelmény tehát a legoptimálisabb kialakítás, amelynek következtében a lábnak nagyobb helye van a cipőben, igy válik a viselése maximálisan kényelmessé, komfortossá.

A speciális talp kialakítása lehetővé teszi a szokatlanul nagyfokú hajlékonyságot és rugalmasságot, ami a Rieker női cipőknek is kiemelkedő erénye. Minden modellről elmondható, hogy meglepően könnyű, amely szintén azt az érzetet erősíti a viselőjében, mintha nem is lenne cipő a lábán. Az ecipo.hu weboldal kínálatában széles a választék Rieker női cipő, illetve a férfi és gyerek modellekből egyaránt, érdemes tehát ellátogatni az oldalra.