Letelepedési engedélyekkel kapcsolatos ügyek

Szolgáltatás

Szükséges papírok és dokumentumok összeszedése, külföldi kolléga elkísérése, sorban állás, papírok kitöltése, hibák vagy hiány miatt újabb sorban állás. Kinek van erre ideje és kedve?!

Ha Te azok közé tartozol, akinek nincs, mint lássuk be az átlagnak nincs, akkor kérj segítséget és a profik ezt elintézik helyetted.  A letelepedési engedély, mint minden más hivatalos okmány és kérelem, ügyintézése igencsak nehézkes és időrabló. És, ha nincs naprakész tudásod a letelepedési engedélyt érintő, aktuális törvénykezés és jogszabályok kapcsán, akkor bizonyos, hogy egyszerre nem tudod elintézni, mert valami papír hiányozni fog, vagy valamelyik rublika rosszul lesz kitöltve. Ez pedig újabb órákat jelent, amit rá kell szánni a hibák kijavítására.

Az Expat Center munkatársai a letelepedési engedéllyel kapcsolatban felmerülő feladatok elvégzését magukra vállalták. Nekik mindig naprakész tudás áll a rendelkezésükre, ezáltal a hibalehetőség is igencsak minimális. De ha mégis valami hiányozna, ők megoldják azt is. Nekünk egy percet sem kell a letelepedési engedély igénylésével tölteni, mindent elintéznek helyettünk.