Rizslámpák, könnyedség és ragyogó szépség

Szolgáltatás Webáruház

A papír varázslatos anyag.

A design világa is előszeretettel használja a papírt, így nem csoda, hogy a világítástechnikában is nagyon sokan kedveleik a rizspapírból készült lámpákat.

A rizslámpa esztétika és könnyedség. 

A rendkívül szcenográfiai és éteri jellegű papírcsillárok tökéletes megoldást jelentenek új és olcsó megvilágításnak a mennyezethez, a padlóhoz vagy asztalhoz.

A fehér rizslámpák, kicsik vagy nagyok, olyan klasszikusok, amelyek túlmutatnak a szezonális divaton. Finom és egyértelműen ázsiai ihletésűek, tökéletesek mindenféle környezet megvilágítására, függetlenül a választott stílustól.

A rizslámák diszkrét megjelenésükkel éppen csak jelen vannak.

A szobák és a külső terek meleg és finom fénnyel való megvilágításához a rizslámpák tökéletes kiegészítői az egyedi, pihentető és enyhén retro hangulat megteremtéséhez.

Ne tartsunk attól, hogy a rizslámpák sérülékenyek, mert ezeket a csinos kiegészítőket dupla tűz- és vízálló réteggel ellátott rizspapírból is gyártják. Még a kertben sem kell tartania a hirtelen jött nyári esőtől, mert a rizslámpák ugyan könnyűek, a drótszerkezetnek köszönhetően a leghevesebb záporokat is kibírják.

A rizspapír lámpák különböző méretben és formábankaphatók

A kör alakúak rizslámpa különösen alkalmas mennyezetre, míg a négyzet vagy téglalap alakúak a földre helyezhetők. Amit viszont igazán csodálatos, azok a színek: a fényt ugyanis a papír szűri meg, és ezért tűnik melegnek és finomnak a rizslámpa fénye, ha színes rizspapírból készítik.