Burkolás helyett legyen csiszolt beton

Szolgáltatás

Egy kiváló aljzat előállítása érdekében megéri odafigyelni a pontos részletekre. Van sokféle eljárás, amiből válogatni lehet, ezért megéri alapos számvetést végezni a költségekre vonatkozóan. Gyakran az anyagiak a leginkább meghatározóak, de a minőséa néha közel sem ezen múlik. Ha például nem vagyunk tisztában a lehetőségeinkkel, akkor komolyan bekorlátozva érezhetjük magunkat.

A csiszolt beton arányaiban sokkal kevesebb pénzt emészt fel, mint a járólappal történő burkolás, illetve a műgyanta öntése. Ezek bár nagyon felkapottak és több előnnyel rendelkeznek, azért nem minden helyzetben váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A csiszolt beton ezzel szemben sokkal egyszerűbb és legalább annyira hatékony.

A felújítása sem okozhat problémát, hiszen ha túl használatra kerül a felület és alaposan megkopik a fokozott terhelés miatt, akkor egyszerűen újracsiszolható. A csiszolt beton kivitelezéséhez semmilyen speciális komponensre nincs szükség. Bizonyos környezetbarát impregnálók kerülnek alkalmazásra, de lényegében a szerkezeti beton kerül felfinomításra. Az így létrejött térfelszín jól viseli a komolyabb terheléseket is és esztétikai szempontból sem mondható utolsónak. Teljesen egyenletes lesz a felülete és csillogó. A takarítása egyszerűbbé válik és jelentősen kitolódik az élettartama. A csiszolt beton az ipari körülmények mellett bevásárlóközpontokban, raktárakban, de olykor még magánházak esetében, nappali, teraszok kialakítása során ugyanúgy biztosítja a hozzá fűzött reményeket. Az epo-trend.hu weboldalon elérhetők a további részletek.