A tökéletes egyensúly

Szolgáltatás

Ahogy egyre többen tudják meg rólam, hogy munkám egy része az esküvői ruhák világával fonódik össze, és ezen belül is kiemelt helyen van a tengerparti esküvői ruha, egyre többször találkozom azzal a kérdéssel, hogy milyen létjogosultsága is van itthon, egy tengerrel nem rendelkező országban a tengerparti esküvői ruha stílusnak.
Még sajnos nem sikerült eddig frappáns, tömör választ kitalálnom erre a kérdésre, pedig nagyon hasznos lenne, így általában kifejtem, hogy én mit gondolok arról, hogy milyen is egy igazi tengerparti esküvői ruha és hogy a visszajelzések alapján mit jelent egy ilyen ruha az őt viselő menyasszonyok számára.
Ahogy én látom, a tengerparti esküvői ruha az elegancia és nőiesség tökéletes ötvözése a kényelem és szabadság érzésének. A tengerparti esküvői ruha nem arról kapta a nevét, hogy tengerparton kell viselni, hanem az életérzésről, amit a világ tengerpartjai jelentenek.
A tengerparti esküvői ruha megidézi a sziklák közt süvítő, soha nem lankadó tengeri szelet, a puha, langyos homokot, a hullámok morajlását a hatalmas sziklákon és simogatásukat a homokos partokon.
A tengerparti esküvői ruha a víz végtelensége, a habzó hullámok fodrozódásának kecsessége, a nap boldogságot árasztó melege, a homok játékos csiklandozása a talpunk alatt, az óceánok erejének magabiztossága, a vizek eleganciája, de ugyanakkor a viharok ereje és a szál szabadsága.