autogumi

A 165 70 R14 méret az egyik legnépszerűbb

Szolgáltatás

Az autók kereke az egyik legfontosabb alkatrész. A magas minőségű gumik és a jó fékrendszer életet menthet. A gumik méretét mindig az adott típus gyártói határozzák meg, azonban ettől bizonyos mértékig el lehet térni, igénynek megfelelően. A 165 70 R14 méretű gumik lehetnek nyári vagy téli kivitelűek, azonban az biztos, hogy általában középkategóriás autókra szerelik ezeket. A piacon óriási kínálat van az autógumikra, hiszen rengeteg szereplő van jelen.

Megtalálható a gyengébb minőségűtől a legjobb, prémium kategória is. A 165 70 R14 méretű gumi az egyik legnagyobb mennyiségben eladott méret, mivel a középkategóriás autókból van a legtöbb az utakon. A jó gumi ismérve, az évszakhoz kötődően a megfelelő tapadás megléte.

A gumik megfelelő állapotát a jogszabályok is meghatározzák pontosan azért, hogy minél kevesebb baleset forduljon elő a gumik állapotára visszavezethetően. A 165 70 R14 kedvező áron kapható az autogumivasarlas.hu webáruházban. Látogasson el ide, és győződjön meg az óriási választékról. Rendelje meg új gumigarnitúráját, készüljön fel a télre még időben.