Egy páramentesítő készülék mindenre megoldás

Szolgáltatás

A magas páratartalom következtében gyakran megjelennek a falakon a penészfoltok. Így a levegőben rengeteg kórokozó terjed, amelyek veszélyeztetik az egészségünket. Éppen ezért fontos, hogy megszüntessük a probléma forrását.

Egy páramentesítő készülék beszerzése egyszerűen megoldhatja ezt a jelenséget, hiszen könnyen helyreállítja az optimális páratartalmat. A párátlanító kapacitása maximálisan 25 liter naponta, egyszerre akár több, egymás melletti helyiség párátlanítására is képes, ugyanakkor egyszerűen hordozható a készülék a fogantyúnak és görgős kerekeinek köszönhetően.

Amint megtelt a tartály, egy fényjelző figyelmeztet, majd automatikusan kikapcsol a készülék, így nem kell tartani a túlfolyástól, valamint ezáltal energiatakarékos is marad. A WDH 520 HB párátlanító a párás ablakokkal járó gondokat is megoldja, alkalmas a nedves falak kiszárítására, illetve a penészfoltok mellett a dohos szagot is eltünteti a lakásból. Mindenre megoldást nyújt egy ilyen páramentesítő készülék, amelyet webáruházunkban rendelhet meg.