Gyors olcsó és praktikus megoldás

Szolgáltatás

A múlt hét közepén épp egy kedves ismerősömmel beszélgettünk, aki nem sokkal előtte vásárolt magának új autót. A beszélgetés természetesen e körül a téma körül forgott. Az egyik fő elem pedig az volt, hogy szerencsétlen nem gondolkodott előre, hogy hova is teszi az autóját, hiszen ez egy hirtelen ajánlatból jött, szinte azonnali döntés eredménye volt, garázsa pedig nincs a számára.
Én egy garázs konténer bérlését javasoltam neki. Ezt azért gondolnám tökéletes megoldásnak a számára, mert jelenleg a kertjében tartja szegény autót, tehát helye lenne egy garázsra, csak épp ideje nincs építeni egyet, ráadásul ez valószínűleg engedélyek beszerzését is jelentené, bár ennek még nem nézett utána.
Elsőre nem volt elragadtatva a konténer garázs ötletétől, de utána kicsit jobban belementünk a témába, és a végére már teljesen beleélte magát a dologba.
Ehhez azért kellett, hogy mutassak neki pár garázs konténer képet az interneten, hogy mit is lehet kihozni egy ilyen konténer épületből, hogy egy konténer garázs nem csak egy hatalmas, ronda vasdarab, hanem nagyon is hangulatos, jól alakítható, olcsó és praktikus eszköz. Ráadásul, bár ennek is utána kell kérdezni, Magyarország legnagyobb részén a mobil ingatlanok telepítésére semmilyen engedélyt nem kell kérni.