Kinyitható kanapé helyettesítheti az ágyat?

Szolgáltatás

Egy kényelmes és elegáns kanapé elengedhetetlen a nappaliban. Gyakran vendégágynak is használjuk a kanapéágyat, ha a vendégségből valakiéjszakára nálunk ragad.

Manapság egyre többen nem csak a nappaliban, hanem ágy helyett a hálószobábais vásárolnak kinyitható kanapét. Ajó minőségű kanapé alkalmas a mindennapi alvásra,összecsukva pedig minimális helyet foglal el a szoba területéből.

Egy biztos, hogy a kanapéágy választása helytakarékos megoldás egy kisebb szoba berendezéséhez.

Vegyünk kanapágyat?

Sokan úgy vélik, hogy egyetlen kanapé sem pótolhatja az ágyat. Az ilyen bútorok csak délutáni alvásra és pihenésre alkalmasak filmnézés közben. A jó éjszakai alvás csak nagy ágyon lehetséges, drága matracokkal.

Valójában ez nem igaz!

A nyikorgott rugókkal gyártott kanapék ideje már lejárt!

Sok modern kinyitható kanapé belsejében kiváló minőségű rugók találhatók, amelyek megfelelő testtartást biztosítanak alvás közben. A gyártók nemcsak különböző átmérőjű rugókat használnak a felület merevségének beállításával, hanem többféle anyagokat is töltőanyagként (habgumi, poliuretánhab, kókuszrost vagy lószőr).

A kiváló minőségű töltőanyag egyenletesen osztja el a test terhelését a kanapéágy teljes területén, és természetes helyzetben támogatja a gerincet. Az ilyen kanapékonakár párnák nélkül is alhatunk.

A választásnak csak ízlésünk, költségkeretünk és lakásunk mérete szab határt.

Egy minőségi kinyitható kanapé árát a felhasznált anyagok típusa és azok kombinációja nagymértékben befolyásolja.