Szerelmi kötés

Szolgáltatás

Először is gondoljuk meg, mielőtt szerelmi kötést alkalmazunk, hogy valóban ezt akarjuk e. Ugyanis, ha olyat akarunk megkötni, aki magától egyébként nem szeretett volna belénk, akkor bizony sok szenvedést is okozhatunk vele, úgy saját magunknak, mint kiszemeltünknek. A szerelmi kötés alkalmazása nem egyenes út a boldogsághoz. Jó szolgálatot tehet azonban, ha már meglévő kapcsolatunkat akarjuk stabilizálni, hatására az érzelmek felerősödnek.

szerelmi_kotesAz természetes, hogy az idő múlásával nem lobog úgy a láng, mint kapcsolatunk elején. Azonban nem kell, hogy szükségszerűen elhidegüljünk társunktól, és eltávolodjunk egymástól. Ha ez már megtörtént, segíthet nekünk a szerelmi kötés. Elérhetjük, hogy újra boldogsággal bújunk be kedvesünk mellé az ágyba, meglássuk újra az örömöt az együtt töltött pillanatokban, értékeljük és élvezzük azokat.

A szerelem egy csodálatos dolog és az ember párkapcsolatban tud általában kiteljesedni. Ezért érdemes megküzdeni érte, ha már van egy kapcsolatunk. Sokan úgy érzik, hogy a válás a megoldás. De biztos, hogy mindent megpróbáltunk? És biztos, hogy jobb lesz nekünk egyedül a világba? Valójában tényleg tönkrement a kapcsolatunk? Nem csak épp válnak többen a környezetünkben és ez bennünk is felébresztett valamit? A problémák sok esetben megoldhatóak és nem kíván tőlünk sokat, hogy tegyünk egy próbát és átgondoljuk érzelmeinket, hozzáállásunkat. A szerelmi kötés még segíthet stabilizálni kapcsolatunkat.

Persze van az a helyzet, amikor egy kapcsolat tényleg szenvedést okoz nekünk és valóban az a megoldás, hogy véget kell vetnünk ennek a kapcsolatnak. A szerelmi mágia, mint az elején említettem szenvedést is okozhat. Adott esetben épp mi magunk vagyunk áldozatai. Ha úgy érezzük, hogy megbéklyóztak, szerelmi életünk sokkal inkább teher, mint öröm, ha nem értjük, hogy lehet, hogy beleszerettünk, és valóban beleszerettünk e kedvesünkbe, elgondolkodhatunk rajta, hogy ezek valóban a mi valós érzelmeink e. Vagy adott esetben a szerelmi mágia praktikáját alkalmazták rajtunk akaratunk ellenére. Ebben az esetben tehet nekünk jó szolgálatot a szerelmi kötés oldása.