Ha gumi, akkor Karai

Autó Szolgáltatás

Üdvözlet mindenkinek!
Bár még azért érdemes kivárnunk, mit hoz a február, lassan lehet készülődni, hogy végre újra feltehessük a nyári gumiabroncsot az autóinkra.
Ahogy eljön az az idő, amikor a napsütésnek köszönhetően a hőmérséklet már nem megy újra négy fok alá, indulhatunk is gumisunkhoz, hogy lecseréljük a papucsokat.
Azoknak, akiknek még nincs bevált gumisuk, vagy csalódtak a régiben, sajnos ez már velem is megtörtént, bátran ajánlom, a gumiszerelés Kőbányai nagykövetét, a Karai autószervizt. Természetesen elhiszem, hogy attól, hogy én ezt leírom, még nem hiszik el, hogy a nyári gumi X. kerület, akkor csak a Karaihoz szabad menni, de ajánlom, hogy minden kötelezettség nélkül kérjen egy időpontot és nézzen kicsit körül, beszélgessen kicsit. Abból, amit ott lát, a tiszta, profi műhely és a valóban hozzáértő szakemberek, biztos vagyok benne, hogy még laikusként is megérti, én miért választanám a karait, ha a gumiszerelésre Kőbánya területén lenne szükségem. De még így is, hogy két kerülettel odébb vagyok, sok esetben viszem hozzájuk az autómat, ha nem is azért, mert a nyári gumi X. kerület nekem a legoptimálisabb, de komolyabb beavatkozásoknál, javítási munkáknál mindenképen.