kültéri mozgásérzékelő

Kültéri mozgásérzékelő a teljes védelemért

Szolgáltatás

Az ingatlanok védelmére talán nem is lehet elég nagy hangsúlyt fektetni. Ha valaki kemény munka árán hozta létre az otthoni kis fészkét, akkor felelőtlenség lenne nem odafigyelni a biztonságra, miután véget értek az építési munkálatok. A kültéri mozgásérzékelő talán kevésbé elterjedt, mint a beltéri riasztórendszerek, hiszen a legtöbben a lakásban tartott javakat féltik, viszont indokoltabb lenne már a bejutást megakadályozni.

Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy az udvaron ugyanúgy lehetnek olyan tárgyak, amelyek értékesek vagy valamilyen morális kötődés miatt képezik a ragaszkodás tárgyát, ezek egyaránt védelemre szorulnak.

A kültéri mozgásérzékelő segítségével elkerülheti, hogy ilyen jellegű bűncselekmény sújtsa az otthonát. Ez történhet infra sorompóval is, ami érzékeli a hívatlan betolakodót és egyből értesíti arról a tulajdonost. Ezért, ha már rendelkezik egy beltéri riasztóval, nem árt azt kibővíteni a kültéri mozgásérzékelővel, így teljes mértékben biztos lehet abban, hogy a tolvajok messze elkerülik majd a lakását.