Csodálatos tud lenni, mégis sokan ellenzik

Szolgáltatás

Ahogy hétről hétre egyre jobban belevetem magam a témába, számomra egyre tisztábban látszik, hogy bizony itthon is nagyon komoly létjogosultsága lenne az egyedi konténer épületeknek, helyiségeknek.
Ehhez persze hozzá tartozik, hogy elég jó fantáziával áldott meg az élet és némi ipari hátterem is van, így nagyon komolyan tudom értékelni az egyedi konténerekből kialakított élettereket, hiszen ez nagyon komoly technikai hátteret és egy különleges látásmódot igényel, amiknek az együttese egy olyan dolgot hoz létre, mely bárki számára kellemes, élhető és kényelmes egységet alkot.
A világháló telis-tele van szebbnél szebb egyedi konténer dizájnokkal, melyek közül nagyon sok kifejezetten luxus szintű otthon, vagy kellemes kis nyaraló, udvari helyiség, iroda, de olyan is van, ami hatalmas épületkomplexum, mint egy stadion, vagy bevásárló központ.
Annak ellenére, hogy ilyen példákat lehet találni, egyet-kettőt már itthon is, az emberek kilencven százaléka, akikkel beszélek, mind a mai napig azon a véleményen van, hogy ez a megoldás nem való lakásnak, komoly épületnek, hiszen ipari megjelenésű és rideg. Mindezt annak ellenére mondják, hogy olyan egyedi konténer képeket mutatok nekik, amitől elállt a lélegzetük.
Nem teljesen értem, az emberek ilyen szintű elutasítását, kicsit buta dolognak tartom, de azon vagyok, hogy felnyissam a szemüket és idővel itthon is ismertté és elfogadottá egyem az egyedi konténerek világát.