infraszauna

Élvezze naponta az infraszauna hatásait

Szolgáltatás

A meleg csodálatos hatását már évezredek óta értékelik és figyelemmel kísérik az emberek, de már a tudomány is. Az infraszauna magába foglalja a hagyományos és a modern szauna ötvözetét, annak hasonlóságaival és különbségeivel együtt.

Egyrészt megemlíthetjük, hogy a mindennapokban sokkal praktikusabb az infraszauna annak köszönhetően, hogy nem igényel annyi időt. Nem szükséges az előtte és utána való rákészülés, mert nem veszi igénybe olyan erősen a szervezetet.

Ez jó hír azoknak is, akik a hagyományos szaunát nem igazán preferálták vagy bírták a különböző érrendszeri panaszok, betegségek miatt.

Az infraszauna nem jelent egyet a magas hőmérséklettel, mivel az infrasugarak egyenesen a testbe hatolva fejtik ki hatásukat, ezért a test hőmérsékletét anélkül emeli meg, hogy a kabin hőmérséklete vagy páratartalma az egekbe szökne. Ez önmagában azt is jelenti, hogy a nap bármelyik szakaszában használhatjuk, ezért előnyös, ha rendelkezünk infraszaunával és élvezzük a meleg pozitív hatásait az év minden napján.