Duguláselhárítás Vámospércs – mitől buborékol a lefolyó?

Szolgáltatás

Ha dugulásról van szó, akár a konyhában, akár a fürdőszobában, ne tétovázzon, hívja Duguláselhárítás Vámospércs szakembereit!

Sok esetben még csak a dugulás előjele, ha kellemetlen szagok áradnak a lefolyóból. Lehet, hogy ilyenkor egy alapos ecetes öblítés is megteszi a dolgát, de sok esetben bebizonyosodik, hogy nagyobb probléma áll fenn. Egy másik ilyen figyelmeztető előjel, amikor buborékol a lefolyó, ilyenkor közbe kell lépni, hisz ez azt jelenti, hogy a vezeték falán lerakódások vannak. Amikor észreveszi a buborékolást, megpróbálja alaposan kitisztítani a vezetéket vegyi anyagokkal.

Ha mechanikus megoldást választ, akkor elsőként próbálja ki a pumpát. Egy pumpa akkor működik jól, ha a kagylót 10 centi magasságban megtölti vízzel, hogy az lepje el a pumpát, majd le-fel mozdulatokkal könnyen és gyorsan fel lehet szabadítani a lerakódott szennyeződéseket. Pumpát leginkább akkor érdemes használni, ha még lefolyik a víz, de lassan. Ilyenkor valószínűbb, hogy csak valami elakadt a vezetékben, és nem az, hogy el is van dugulva.

Ha ily módon mégsem sikerül átjárhatóvá tenni a lefolyót, hívja a duguláselhárítás Vámospércs telefonszámát és kérje ki egy szakember véleményét!