tv fali konzol

A TV tartó fali konzol praktikus és kényelmes

Szolgáltatás

A modern LCD televíziók lapos kialakításának köszönhetően, sokkal kisebb helyen elférnek és csekély súlyuknak köszönhetően, könnyen mozgathatóak.

A TV tartó fali konzol segítségével akár a falra is felszerelhető a televízió, amit a konzol típusától függően, több irányba is forgathatunk. Ezáltal biztosítva van a lehetőség, hogy a televíziót több helyről is nézhessük a lakásunkban. A TV tartó fali konzol a készülékek gyártóival történt egyeztetés után, szabványosan lett megtervezve, így minden televízióhoz egységesen csatlakoztatható.

A szerelése egyszerű, mivel csak 4 csavarral kell a falba felfogatni a konzolt, amire aztán a televíziót kell megfelelően rögzíteni. A TV tartó fali konzol minőségi acélból, porfestett kivitelben kerül a boltok polcaira, a dekoratív kinézet érdekében. A gyártók a csomagolásban a csavarokat is adják, hogy ne kelljen még azért is külön rohangálni. A szerelése egyszerű, bár igényel némi szakértelmet és kézügyességet. Bőséges felhozatalból válogathat a hdplanet.hu webáruházban.