android

Olcsó androidos telefonok ajándékutalvánnyal

Szolgáltatás

Hogyha olcsón szeretne telefonhoz jutni, akkor nálunk van a helye! Ha az olcsóság önmagában nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy ajándékutalványban is részesülhet az, aki most ellátogat hozzánk. Amennyiben az androidos telefonok vásárlására igényelni szeretne egy ilyen utalványt, akkor annyi a dolga, hogy kitölt egy online szelvényt a személyes adataival.

Keresztnévre és élő e-mail címre van szükség csupán, így máris 500 Forint kedvezménynek örülhet. Az nagyon fontos, hogy csak akkor töltse ki, amikor már választott az androidos telefonok közül, ugyanis a kapott engedmény csupán 7 napig élvezhető!

Most szerencséje van, hiszen a választék nagyon széles, így szinte biztosan megtalálja a kedvére valót. Természetesen továbbbi kütyüket is lehet találni az androidos telefonok mellett. A különféle kategóriák között fellelhető az okostelefon, tablet, kiegészítő, kütyü, számtech, autó, otthon+szabadidő, karóra+ékszer. Az ajándékutalvány a fent említett tárgyak vásárlására is felhasználható.