nagyméretű női köntös

Nagyméretű női köntös az otthoni kényelemért

Webáruház

Némelyik ruhadarab elsőrangú helyet képes elfoglalni egy nő szekrényében és a szívében egyaránt. Egy tökéletesen az alakunkra passzoló nagyméretű női köntös elemi kiegészítővé válhat és ragaszkodásunk tárgya számtalan kellemes estét teremthet meg számunkra. Felejtsük el a silány, kényelmetlen, előnytelen alvóruhákat! Mindenkinek jár a minőség, ezért valósult meg, hogy a kerek bájaikat kihangsúlyozni kívánó hölgyek is kedvükre válogathassanak a Lorem Lingerie izgalmas termékkínálatában.

Minden nagyméretű női köntös minőségi textilből készül. Az érzékenyen megválasztott minták és a szabásvonalak íve hűen visszatükrözik a választékot felvonultató márkák elhivatottságát. A női nem varázslatos attribútumai ihlették meg a tervezőket abban, hogy létrehozzák ezeket a mesebeli alvóruhákat. Minden nagyméretű női köntös visszautal az igényes szabászati megoldások és finom részletek mögött rejtőző határtalan alkotói képzelőerőre. Öltsük magunkra mi is ezeket a luxust kínáló, magával ragadó alkotásokat!

Női babydoll klasszikus kivitelben

Szeretne többet megmutatni önmagából a partnerének vagy inkább mindent rábízná a képzeletre? Egy női babydoll tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szívesen belebújnának a csábító szerepkörébe. A Beauty Night Olivia hófehér, elöl nyitott fazonja eléri, hogy teljes mértékben ámulatba ejthesse a partnerét. A mellrészen a kellő anyagvastagság jóvoltából a mellek takarásra kerülnek, így jelen esetben egy visszafogottabb, ám ennek ellenére különösen letaglózó darabról beszélhetünk.

Egy ilyen típusú női babydoll csodálatosan kiemeli az idomokat, a lágyesésű anyag kettéválva sejtelmesen felfedi a gyönyörű hasi és csípőtáji részeket. Az Obsessive Satinia termékcsaládja egyszerű és kifinomult eleganciájával várja a felfedezésre érkező hölgyeket. A női babydoll fazon letisztult kialakítása nem mutat sokat, csupán sejtet, de éppen ezzel teszi izgalmassá a megjelenést. Az erotikus szatén és a test vonalát finoman követő szabásvonal tökéletesen kiegészítik egymást.