Kiváló fekvésű eladó lakás Békéscsabán

Ingatlan

Elsőrendű, színvonalas ingatlant vásárolna? Egy igényesen felépített és felújított eladó lakás Békéscsaba városában várja leendő tulajdonosát. Nagyon csendes környéken fekszik, így a nyugodt környezet garantált.

elado ingatlanEz a 150 m2-es lakás 1993-ban épült, a tulajdonos mindig nagymértékben odafigyelt a karbantartására. Praktikusan kialakított ház, aminek az alsó szintjén konyha, fürdő, étkező, kamra található. A tágas nappaliból a teraszra léphet, ami napellenzővel van ellátva, hogy a forró nyári esték is élvezhetőek legyenek.

A kert alkalmas grillezésre. Amennyiben Önnek kertészkedni támad kedve, átalakíthatja azt igényeinek megfelelően. A második szinten három hálószoba és egy fürdőszoba van. A harmadik szint a tetőtér, amiben egy tágas nappali van kialakítva.

Tehát látható, hogy egy szép, terjedelmes ingatlanról van szó, amelyikben szinte minden megtalálható, ami a lakók kényelmét szolgálja. A légkondicionáló berendezés sem hiányzik. Ha ez az eladó lakás Békéscsaba területén tetszik Önnek, hívjon minket!