Galaxy érintő képernyőjavítása

Szolgáltatás

A Samsung mobiltelefon készülékei ma, talán a legkeresettebbek a piacon, ami nem is olyan meglepő, hiszen a magas minőség, komoly technikai tudás és az egyedülállóan gyönyörű OLED kijelző könnyedén elcsábítja a vásárlókat a konkurenciáktól.
A Galaxy érintő képernyői olyan gyönyörű grafikai megjelenítéssel rendelkeznek, amit semelyik másik cég nem volt képes ez idáig utolérni. Az OLED technológiának köszönhetően, ezek a hajlított, szinte keret nélküli Galaxi érintő egységek egyszerűen elcsábítják az embert és olyan érzést keltenek, hogy már-már beleszeretünk a látványba.
Természetesen ezek a kijelzők sem törhetetlenek, bár meglepően jól bírják a megterhelést, főleg, ha azt nézzük, hogy a készülék teljes felülete, maga a kijelző.
Éppen e miatt, hogy nem lehetetlen őket összetörni, viszont a piacon egyedi ez a technológia, a Samsung nagyon komolyan odafigyel, hogy a samsung kijelző javítás semmivel se legyen bonyolultabb, mint bármelyik más terméké, hiszen nem akarják elveszíteni az ebből fakadóan elégedetlenkedő ügyfeleket. Tény, hogy csak hivatalos szervizben tudhatjuk biztosan, hogy a készüléket tökéletesen javítják, de egy ilyen kategóriájú samsung kijelző javításnál, ez bele kell férjen!