E-cigi: egy módszer, amivel csökkentheti a dohányzára fordított kiadásait

Webáruház

Ma már szinte luxusnak számít a dohányzás. Sokan áttértek és maguk sodorják a cigit, sokan eléggé el nem ítélhető módon feketén próbálják beszerezni. Ennél egyszerűbb, és ami fontosabb, legális módszer az elektromos, másnéven e cigi. (frissítve!)

ecigi2Nem beszélve a legfőbb előnyéről: megszabadít bennünket a dohányzás káros hatásaitól. És még egy nyomós ok szól mellette: a környezetünket sem tesszük ki a cigi füst ártalmainak. Sőt nem kell szembesülnünk a rosszallásukkal, nem kell azzal foglalkoznunk, hogy hol találunk egy olyan helyet, ahol lelkiismeret furdalás nélkül hódolhatunk szenvedélyünknek.

Nem csak az otthonunkban, de a munkahelyünkön és egyéb nyilvános helyen hódolhatunk továbbra is szenvedélyünknek, ha áttérünk az ecigire, ami lehetőséget ad, hogy lehetőséget ad, hogy ha nem is szokunk le teljesen a hagyományos cigarettáról azonnal, de radikálisan csökkenthetjük a naponta elszívott cigik számát. Ma már nagyon széles választékával találkozhatunk az ecigaretta készletek piacán és a füst illúzióját keltő és az ízért, aromáért felelős elpárologtatott folyadékok az úgynevezett e liquideknek is se szeri, se száma.