Az idő pénz

Szolgáltatás

Amikor egy vállalkozás új telephelyre költözik, az egyik legfontosabb célja, hogy minél hamarabb újra tudjon indulni, hiszen a kiesett idő nagyon komoly pénzveszteséget jelent az eleve magas költségek mellé. Ahhoz, hogy ez valóban gyorsan bekövetkezzen, egyre többen választják a konténerhelyiségek alkalmazását, úgy, mint irodakonténer wc-vel, melyeknek köszönhetően az építkezés és átalakítás közben is tud folytatódni a munka.
Érdekes, hogy itthon még a kis és középvállalkozásoknál ez a megoldás nem terjed. Én azt gondolom, hogy ennek oka az a téves feltételezés, hogy egy ilyen, mondjuk szaniter konténer bérlés nagyon drága és nem engedhetik meg maguknak. A legnagyobb baj, hogy utána sem néznek, eleve elvetik ezeket a megoldásokat, pedig ezeknek az eszközöknek az ár-érték aránya nagyon kedvező.
Egy irodakonténer wc csatlakozással például, a mellett, hogy olcsó, egyedileg alakítható, így akár hosszú távra is megoldás lehet és az így nyert összeget a cég egyéb fejlesztéseiben tudjuk felhasználni. Plusz, egy szaniter konténer bérléséhez és telepítéséhez engedélyek sem kellenek, mert mobil ingatlannak minősül, így az alatt az idő alatt is használható lesz általuk a terület, ameddig az engedélyekre vár a cég.